Engångstillfällen

Känns det allt för mäktigt att gå en hel kurs? Eller jobbar du kanske oregelbundna arbetstider så att det är svårt att matcha med dagar eller tider? Eller är det kanske knapert i plånboken just nu, men du skulle ändå vilja komma iväg och hitta på något roligt med din hund?

Då är våra engångstillfällen perfekta för dig!

Så tycker kunderna

Kursinstruktörens insats var toppen. Hon är engagerad, kunnig och har en god pedagogisk förmåga samt ett sunt sätt att se på hundarnas inlärning. 

— Evelina Lindberg

Söt-Nos Nosarbete

Fastnar din hund i doftfläckar? Nosar den grundligt på nya föremål i hemmet eller på dina kläder om du varit borta? Är den proffs på att hitta intressanta ting i alla möjliga miljöer tack vare sitt luktsinne?


Söt-Nos är aktiveringskursen för hunden som alltid har nosen på!

Förkunskaper: Inga förkunskaper krävs

Pris:150 kr/tillfälle

Max antal deltagare: 6 st

Speedo-Fido Fart & fläkt

Från 0-100 på en sekund. Känner du igen det? Din hund tycker alltid att du går liiite för sakta på promenaden och är mer eller mindre outtröttlig. Denna hund älskar att vara aktiv och skyr inte puls och snabb andhämtning!

 

På aktiveringskursen Speedo-Fido fokuserar på vi att fart & fläkt för hunden (med minimal fysisk insats från din sida..!)

Förkunskaper: Inga förkunskaper krävs

Pris: 150 kr/tillfälle

Max antal deltagare: 6 st

Klätterapan Kroppskontroll

Plötsligt sitter hunden på fönsterbrädan. Eller balanserar på en vedtrave utan tillsynes inga svårigheter alls. När du tänker närmare på det har din hund sanslös kroppskontroll. Eller tror sig ha det – oavsett ska den alltid ta den mest utmanande vägen!

 

Låt Klätter-Apan visa vägen, på den här aktiveringskursen låter vi hundarna få utlopp för sin akrobatiska sida.

Förkunskaper: Inga förkunskaper krävs

Pris: 150 kr/tillfälle
Max antal deltagare: 6 st

Matvrak Matglad delux!

Meningen med livet stavas M-A-T, i alla fall enligt många hundar..! Om man har en hund vars största hobby är att äta, då är det här aktiveringskursen för er. Är man tillräckligt motiverad kan man utföra storverk och det ska vi ta till vara på!

 

Mat-Vrak erbjuder vardagliga övningar och stimulans för den matglada hunden.

Förkunskaper: Inga förkunskaper krävs

Pris: 150 kr/tillfälle

Max antal deltagare: 6 st

Följ-Sam Kontakt

Aktiveringskursen Följ-Sam tar vara på ert samspel. Den är utformad för hunden som följer varje steg du tar och som älskar att vara dig till lags. Kanske tycker den om att lära sig nya trix eller är nöjd bara av att vara i ditt sällskap.

 

Den här hunden mår som bäst när ni gör saker tillsammans och med hänsyn till det har vi utformat den här kursen.

Förkunskaper: Inga förkunskaper krävs

Pris: 150 kr/tillfälle

Max antal deltagare: 6 st

Valplekis

Har du nyss, eller kommer du inom kort att skaffa valp?
Då är du varmt välkommen på valplekis hos oss!


På våra träffar får din valp umgås med andra valpar och tränas i att utveckla sin sociala förmåga. Samtidigt pratar vi också om hundens språk och signaler och du får lära dig att läsa av din hund för att bättre förstå den i vardagen!
 

Rekommenderad ålder: 2-6 månader
Längd på träffen: 1 timme
Pris: 95 kr per tillfälle

Aktiveringspromenad

Känns promenaderna grå och tråkiga? Går ni alltid i "samma hjulspår"?

På dessa tillfällen får ni dels promenera tillsammans med andra hundägare vilket bara det kan förgylla vardagen för dig och din hund!

Dessutom får ni också handledning av en instruktör som tipsar om hur ni med enkla medel kan göra era promenader roligare för både er och hunden och känna att ni får ut mer av aktiviteten än bara vardagsmotion!

Förkunskaper: Inga förkunskaper krävs men meddela i förväg om din hund har svårt att vistas i direkt närhet av andra hundar.
Pris: 95kr/tillfälle

Hundsnack öppen träning

Vi erbjuder öppen träning för dig som vill träna alltifrån passivitet, kontakt och socialisering till utveckling av lydnadsmoment.

 

Kanske har din hund svårt att koncentrera sig bland andra hundar, eller behöver bli bättre på något speciellt moment? Är det dags för lite kvalitétstid för dig och din hund?

 

Kom och möt likasinnade, inte minst för den sociala biten för dig som hundägare. Vi vill skapa en trivsam stämning att träna i! Enklare fika serveras och en utbildad instruktör finns på plats för stöd och råd under hela träningen. 

Förkunskaper: Inga förkunskaper krävs!

Längd på träffen: 1 timme

Pris: 75 kr per tillfälle

Hundkul Ungdomsläger

Är du mellan 7-15 år och hundtokig?
Då är detta kursen för dig!

Hundkul är ett"läger" där du får möjlighet att tillsammans med andra hundtokar, lära dig mer om hur hundar pratar med varandra och oss människor.
Du kommer också få testa på olika hundaktiviteter som exempelvis klickerträning och agility.
Kursen välkomnar alla oavsett om det finns hund i familjen eller inte.

Förkunskaper: Inga förkunskaper krävs

Max antal deltagare: 6st
Längd på träffen: 2 timmar
Pris: 995 kr

Aktiveringsträff prova på

Ibland kan det kännas övermäktigt med en hund som alltid har nosen i backen eller som äter allt som går att få in i munnen. Vissa hundar vill att livet ska levas i 190km i timmen och andra viker inte en tum från sin ägare.

Vi har tagit fram aktiveringskurser för en rad olika hund-personligheter, för att ge dig chansen att hitta en aktivering som passar just din hund. Få hjälp och inspiration till att jobba mot ett samarbete med hunden och gör vardagen både enklare och mer intressant för er båda.

För att hitta rätt aktiveringskurs för din hund annordnar vi prova-på-tillfällen!

Aktiveringsträffarna består av delar av:

Söt-Nos (nosarbete)

Speedo-Fido (fart och fläkt)

Klätter-Apan (kroppskontroll)

Följ-Sam (kontakt)

Mat-Vrak (matglad deluxe)

Prova på Rallylydnad

Rallylydnad är en sport där hund och förare tillsammans går en bana bestående utav ett flertal olika moment presenterade på skyltar.
Då du i rallylydnad också uppmanas att uppmuntra och peppa din hund uppfattas sporten därför ofta som ”glad och lättsam”, vilket den verkligen är! Detta har gjort att den lockat många utövare och rallylydnad passar verkligen alla, både hundar och förare!

 

Förkunskaper: Inga förkunskaper krävs
Antal kurstillfällen: 1
Pris: 95 kr

Prova på nosework!

Är Nosework nått för dig och din hund? Ta chansen och testa!

I nosework jobbar hunden med ett av sina främsta sinnen, luktsinnet. Sporten är öppen för alla raser och blandraser att tävla i och det är verkligen en tränings- och tävlingsform som passar alla!

I nosework söker hunden tillsammans med sin förare efter specifika dofter i olika miljöer. Hundsporten är inspirerad av det arbete professionella sökhundar gör inom till exempel polisen och tullen, men det är framförallt ett enkelt och roligt sätt att aktivera sin hund!

Förkunskaper: Inga förkunskaper krävs

Pris: 150 kr/tillfälle

Max antal deltagare: 6 st

Kurser & Föreläsningar

MÅNDAG - FREDAG

06.30-18.00

 

LÖRDAG - SÖNDAG

Stängt

 

ÖPPETTIDER

DROP-IN KLOKLIPPNING

Måndag-fredag 
09.00-11.00 & 13.00-15.00

 

 

company_h_brand.jpeg

© 2008 AMNIS HUNDHUS

KONTAKT
TELEFON

076 - 14 81 340
 

MAIL

info@amnishundhus.se


Frågor rörande kurser:

kurser@amnishundhus.se

ADRESS

Bataljonsvägen 8
85238 Sundsvall
Sverige

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon