Hejsan!

Mitt namn är Lisa Stjernström och jag föddes 1993. Är uppvuxen på Gotland men flyttade till Sundsvall 2014. Nu bor jag tillsammans med min sambo Sebastian i hus i Kovland, plus våra tre hundar; en tollare, en jaktcocker samt en blandrastik.

Jag är en sprallig, glad tjej med många bollar i luften men där hund alltid har varit centrerat. Som liten var Hundboken min bibel, och det fanns alltid en hund i familjen.

2009 började dock mitt intresse på allvar när jag fick min första hund, tollaren, under gymnasietiden. Sedan dess har jag bara velat lära mig mer om allt kring våra fyrbenta vänner.

Jag själv har hunnit tävla i lite allt möjligt med mina hundar; jakt, agility, freestyle, drag, nosework, lydnad, rallylydnad samt ställt ut. Jag har även hållit kurs i agility och drömmer bland annat om att utbilda mig till instruktör inom diverse sporter.

Utöver min kärlek för hund står även min egna träning, friluftsliv samt fotografering mig väldigt varmt om hjärtat. Jag älskar utmaningar och att testa nya saker. Därför är jag mycket glad att fått chansen att arbeta på AMNIS HUNDHUS, som dessutom tillåter mig att slå ihop mina intressen och utvecklas inom hund!

- Kursinstruktör
- Utbildad nosework-instruktör

- Utbildad agilityinstruktör (A1)
- Arbetat på AMNIS HUNDHUS sedan
  2017

Lisa Stjernström

MÅNDAG - FREDAG

06.30-18.00

 

LÖRDAG - SÖNDAG

Stängt

 

ÖPPETTIDER

DROP-IN KLOKLIPPNING

Måndag-fredag 
09.00-11.00 & 13.00-15.00

 

 

company_h_brand.jpeg

© 2008 AMNIS HUNDHUS

KONTAKT
TELEFON

076 - 14 81 340
 

MAIL

info@amnishundhus.se


Frågor rörande kurser:

kurser@amnishundhus.se

ADRESS

Bataljonsvägen 8
85238 Sundsvall
Sverige

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon