Hej!
 

Miriam Johansson heter jag, född 1991 och uppvuxen i Timrås skogar men numer bosatt i Johannedal i Sundsvall. Jag äger tre hundar: Eskil som är en jaktsetter, dvärgpudeln Wilse och hälleforshunden Kejsy. Utöver hundarna bor det också 6 marsvin och 4 möss med oss.
 
Mitt största intresse är etologi; läran om hur djur beter sig – och varför. Det är något jag tycker är otroligt spännande att studera och ständigt vill lära mig mer om. Dessutom tycker jag om att dela kunskap och att möta människor.


Det har alltid funnits många djur i min familj och under min uppväxt hade jag storskalig kanin- och marsvinsuppfödning. Dessa smådjur är helt olika varandra och det var en stor del av vad som intresserade mig, att se skillnaderna och förstå varför dom finns. I och med att jag sålde ungar och fick ”utbilda” nya smådjursägare väcktes så min passion för att få lära ut och få andra att bli lika fascinerad som mig.

Under 2016 påbörjade jag en utbildning till Professionell Hundtränare via Hundsteg AB i Sulviken, Åre. Det är en mycket bred utbildning som inkluderar hundinstruktör, problemhundskonsult och en hel del andra delkurser som exempelvis etologi, packmanagement, Klicker 1-3, entreprenör och valputveckling.

Vill du kontakta Miriam direkt?
Lättast når du henne via mail till: kurser@amnishundhus.se

Telenr: 070 - 24 87 104

- Kursansvarig

- Kursinstruktör

- Driver företaget "Trygga
  Hundkompetens"

- Utbildad hundinstruktör

- Under utbildning till "Proffessionell    
  Hundtränare"
- Samarbetat med AMNIS HUNDHUS 
  sedan 2017

Miriam Johansson

MÅNDAG - FREDAG

06.30-18.00

 

LÖRDAG - SÖNDAG

Stängt

 

ÖPPETTIDER

DROP-IN KLOKLIPPNING

Måndag-fredag 
09.00-11.00 & 13.00-15.00

 

 

company_h_brand.jpeg

© 2008 AMNIS HUNDHUS

KONTAKT
TELEFON

076 - 14 81 340
 

MAIL

info@amnishundhus.se


Frågor rörande kurser:

kurser@amnishundhus.se

ADRESS

Bataljonsvägen 8
85238 Sundsvall
Sverige

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon