top of page
teaser header.jpg

15-års jubileum!

Hösten 2023 firar vi 15 år som företag - då var det hela 15 år sedan som AMNIS HUNDHUS slog upp sina portar för första gången!

Sedan dess har vi både hunnit flytta vår ursprungliga enhet till större lokaler, samt starta ytterligare två enheter i Gärde och Njurunda.


Mycket har alltså hänt under dessa 15 år - och det vill vi förstås fira tillsammans med er!

Under vecka 39 (25 september t.o.m. 1 oktober) bjuder vi därför in till en specialvecka.
Vi kommer bl.a. att erbjuda intressanta föreläsningar, uppvisningar, se och testa tillfällen och aktiva promenader. Dessutom kommer vi att ha fina erbjudanden i våra butiker och salonger samt övriga verksamhet.

Så boka in 25/9-1/10 i era kalendrar redan nu, och kom och delta på en vecka HELT i hundens tecken!

MISSA INTE!

Under veckan gästas vi av en numera TV-kändis!

 

Självaste Eva Marie Wergård, känd från TV-programmet "Under Dogs", kommer nämligen till oss och håller två föreläsningar och en clinic med tema problemlösning, belöningsutveckling och mental träning.

Eva Marie är utbildad biolog med en master i etologi (läran om djurens beteende) och har även en kommande kandidatexamen i ledarskap och coaching.

Hon har mångårig utbildning och erfarenhet utav studerande och träning av djurs beteenden, samt som idrottspsykolog. Hon har också själv tävlat på hög nivå med flertalet mästerskapsplaceringar (se hennes samlade utbildningar och meriter HÄR).

DSC_6528_edited_edited.jpg

Läs mer och köp biljetter via länkarna nedan!

Sensus-rod.png

Vi samverkar med Studieförbundet Sensus kring vår kurs- och utbildningsverksamhet, vilket innebär att du som kursdeltagare är försäkrad under kursen när du är på plats hos oss på AMNIS HUNDHUS.

bottom of page