top of page
instruktör sökes 1x191.jpg

NU SÖKER VI FLER KURSINSTRUKTÖRER!

Drömmer du om att arbeta med hundar? Tycker du även om att hjälpa andra människor, lösa problem och vara med och bidra till en bättre vardag för hund och ägare? Då kanske just du är den vi söker!

Hos oss på AMNIS HUNDHUS arbetar du i team tillsammans med våra andra kursinstruktörer, hundpsykolog och vår hundfysioterapeut. Tillsammans arbetar ni fram nya kurser och utvecklar och förbättrar redan befintligt material. Kurserna hålls sedan främst enskilt, och du bör därför vara både ansvarstagande och trygg i att ensam prata inför samt instruera andra.

På AMNIS HUNDHUS erbjuder vi dessutom tjänster som hunddagis, salong, butik, träningshall, hundfys och rehab samt pensionat och vi har tillsammans en fin gemenskap, mångårig erfarenhet och besitter en stor kunskapsbank!

I vårt arbete med hund och ägare arbetar vi uteslutande med positiva, belöningsbaserade metoder och alla hundar och hundägare är lika välkomna. Vi brinner för att hjälpa hundar och hundägare till en glad och problemfri vardag, och erbjuder ett flertal olika kurser för allas olika behov. (Du kan läsa mer om de kurser vi i dagsläget erbjuder HÄR)

Vi älskar också att fördjupa oss och bredda våra kunskaper, och utbildar oss gärna vidare inom olika specialområden.

Arbetet är en deltidstjänst på timmar och sker framförallt på vardagskvällar där vi håller 2-3 kurser/kväll (ca 17-21) 1-3 kvällar i veckan (det finns även möjlighet att hålla helgkurser, om man så önskar).

Kollektivavtalsmässig lön efter överenskommelse.

Arbetsplatsen är i huvudsak på AMNIS HUNDHUS Södra Berget, där vi har vår inomhushall. Men arbete med kurser utomhus på våra andra enheter i Njurunda och Gärde samt andra närområden kan förekomma.

Mer information om oss som företag/arbetsplats hittar du här:

Om oss

Våra tjänster

Kvalifikationer

  • Du är utbildad valp och allmän-/vardagslydnadsinstruktör.

  • Du arbetar uteslutande med positiva, belöningsbaserade metoder.

  • Du har inga problem med och känner dig trygg i att arbeta både enskilt och i grupp.

  • Du är flexibel och kan arbeta kvällstid.

Övriga meriterande kunskaper

  • Du är instruktör och/eller har annan vidareutbildning eller stor kunskap inom t.ex. rallylydnad, freestyle, tävlingslydnad, bruks (spår/sök), viltspår, specialsök/nose work, hundbeteenden, hundfysiologi etc.

  • Du har själv tränat upp och tävlat en eller flera hundar inom någon hundsport.

  • Du innehar körkort.

Låter detta som något för dig?

Kontakta oss i sådant fall med din ansökan, innehållande CV, personligt brev och ev. utbildningsintyg/referenser, så återkopplar vi till dig så snart vi kan.

Mail: kurser@amnishundhus.se

OBS! Anställning sker löpande!

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

bottom of page