top of page
Lyx-pensionat.jpg

Medan du är borta är hunden som hemma!

När du ska iväg och du inte kan ta med din hund erbjuder vi på AMNIS HUNDHUS att ta hand om den som om den vore vår egen!

 

Vi erbjuder ett lyxpensionat där hundarna får följa med personalen hem på kvällar och helger. De får då vara i hemmamiljö och med i vår vardag, vilket är ganska unikt för hundpensionat. De lever helt enkelt som en i familjen!

SÅ FUNGERAR DET

På dagtid får hunden vara med våra (personalens) hundar på dagis på AMNIS HUNDHUS (om hunden går på dagis hos oss så vistas denne såklart i sitt ordinarie dagisrum om dagarna). Därefter följer hunden med någon i personalen hem och lever som en i dennes familj.

 

Varje hund får dagliga promenader och de får den viktiga sociala kontakten, lek och bus och övrig aktivering, samt massor av kärlek och såklart även lugn och ro.

REGLER FÖR PENSIONATSHUNDAR

Observera att denna pensionats-variant kräver att hunden fungerar väl i hemmiljö och klarar av att vara tillsammans med eventuella katter, barn och personalens egna hundar, och det passar kanske därför inte alla hundar.

 

För att få vara hos oss måste även hunden vara vaccinerad och försäkrad och intyg måste uppvisas senast dagen för inlämning.
Senast vid lämningen av hunden fylls även ett inackorderingsavtal i som du lämnar in till oss. På detta avtal ska uppgifter om hunden och dig som ägare fyllas i. Det är också bra om det finns någon annan kontaktperson som vi kan nå om du inte är anträffbar.

 

All lämning samt hämtning på hundpensionatet sker efter överenskommelse med oss och vi ber er att respektera och hålla tiderna som vi bestämt så att vi kan planera för våra hundar som behöver promenader, mys, vilostunder etc.

INFÖR VISTELSEN

För att hunden ska känna sig hemmastadd är det bra om den har något med sig hemifrån som luktar hemma, exempelvis en filt eller en bädd eller något annat som den tycker om. Även hundens vanliga foder ska tas med så det räcker för hela vistelsen, detta eftersom foderbyte inte är att rekommendera vid en sådan omställning för hunden.

 

Innan hunden ska börja sin vistelse hos oss är ni varmt välkomna till oss för att hälsa på, allt för att hunden ska känna igen sig och känna sig trygg då den blir lämnad. Om det är allra första gången din hund ska vara hos oss är den välkommen att kostnadsfritt få vara här under några timmar så vi kan lära känna varandra och vi får chans att se hur hunden fungerar och hur den trivs hos oss.

Så tycker kunderna

"Det bästa är att hunden får vara hemma hos personalen som om den är en i familjen!. 

  

Det känns riktigt bra i hjärtat när man åker på semester och kan ha lite dåligt samvete för att man åkt ifrån hunden..."

Lotta & Mats, pensionatkunder

bottom of page