top of page
Salong.jpg

Om Salongen

Att din vovve har det bra hos oss och att du som hundägare blir nöjd med resultatet är mycket viktigt för oss. 
 

På vår salong kommer därför våra utbildade hundfrisörer att ta hand om din hund på absolut bästa sätt – och med ett fantastiskt resultat! Här kan du bland annat få hjälp med kloklipp, puts, klippning, trimning och bad. Våra frisörer hjälper också gärna er valp att få en bra start med goda erfarenheter från vår hundfrisörsalong och tar också hand om den äldre hunden på ett varsamt sätt.

 

Vi jobbar alltid utefter ägarens önskemål (och pälsens samt hundens förutsättningar) och före start går därför hundfrisören igenom behandlingen tillsammans med er där ni enas om vad som ska göras och hur ni vill att det ska se ut.

Vi är hundälskare precis som ni och hos oss vill vi att hunden ska få en så trevlig upplevelse som möjligt, därför sätts hundens bästa alltid i första hand! Alla våra behandlingar sker på hundens villkor och vi tar det lugnt och metodiskt för att det ska vara en trevlig stund för alla inblandade. Vi använder också endast naturella och skonsamma produkter av hög kvalité vid bad, klippning och trimning.

Vid varje behandling hos oss ingår också alltid en kostnadsfri hälsokontroll av er hund. Hittar vi något avvikande meddelar vi er som ägare samt ger råd om hur ni kan åtgärda detta och förebygga att det är något som återkommer i framtiden. Detta gör vi i all välmening för att hjälpa er och er hund så att ni kan få ett fortsatt långt, lyckligt och friskt liv tillsammans!

SVHF Sveriges Hundfrisörer Logga

DROP-IN KLOKLIPPNING

Ni vet väl om att vi erbjuder drop-in kloklippning på alla våra enheter?

Vår personal är van att klippa även lite "besvärliga" hundar, och arbetar lugnt och sansat med dessa för att bygga upp ett förtroende och skapa acceptans för behandlingen. 

I samband med att vi klipper er hunds klor kan vi om ni önskar också klippa hundens tasspäls! En kort tasspäls gör det lättare att hålla tassarna rena och torra, så att smuts och fukt får svårare att få fäste. Därmed minskar man också risken för svamp och obehag orsakat av t.ex. snö- och isklumpar.

PRIS

Se prislistan i menyn ovan.

ÖPPETTIDER

Se varje enskild enhets öppettider HÄR

WASH & GO

Vill du fixa hundens päls själv, men tycker att det är svårt hemma? Eller har du inte alla de redskap som behövs?
För dig finns då möjligheten att hyra en av våra salonger!

I hyran ingår alltid ett hundbadkar, turbofön och trimbord, och det finns också möjlighet att hyra våra övriga redskap till en extra avgift.

I samband med din bokade tid hos oss erbjuds du även 10 % rabatt på alla pälsvårdsprodukter i vår butik, såsom schampo och balsam m.m.

PRIS

Se prislistan i menyn ovan.

ÖPPETTIDER

Se varje enskild enhets öppettider HÄR

FÖRE
EFTER
&

PÄLSVÅRDSPRODUKTER

I vår butik hittar ni också pälsvårdsprodukter för hemmavård mellan salongsbehandlingarna.

Våra frisörer hjälper er att hitta rätt kammar, kardor, borstar, kosttillskott och andra tillbehör utefter just ER hunds behov!

SVERIGES HUNDFRISÖRER

Vi är också stolta medlemmar i SVHF - Sveriges Hundfrisörer!

SVHF Sveriges Hundfrisörer Logga

Så tycker kunderna

"Bästa klippningen någonsin, vi är riktigt nöjda!"

Janne Johansson, salongskund

bottom of page