top of page
Yrkesutbildning, hundfrisörutbildning

Yrkesutbildningar

AMNIS HUNDHUS's yrkesutbildningar är till för dig som i framtiden yrkesmässigt vill jobba med hundar!

  

Vi erbjuder yrkesutbildningar, enskilda kurser och utbildningar inom ämnet hund och starta eget.

 

Vi kan också efter önskemål hålla olika typer av föreläsningar och inspirationsseminarium inom ämnet hund och starta eget, och erbjuder även privata konsultationer.

Vårt mål och största fokus är dig som elev och vi vill verkligen hjälpa dig att lyckas så att du kan nå dina drömmar! 

 

Vi brinner för det vi gör, vilket brukar smitta av sig på våra elever. Och trots nödvändiga kravställningar brukar våra lektionstillfällen sprudla av positiv energi och vi har mycket roligt tillsammans! Detta bidrar också till en miljö där man öppet kan samtala kring olika situationer vi stöter på - ingen fråga är för dum för att ställas! Med hjälp av små undervisningsgrupper får vi också en mer personlig relation till våra elever och vi är flexibla och försöker alltid anpassa oss efter varje deltagares unika behov för att hjälpa dem att lyckas.

Man blir heller aldrig fullärd inom detta yrke och vi uppmanar därför våra elever att vara ödmjuka, kritiskt tänkande och att fortsätta insupa inspiration för att ständigt fortsätta utvecklas.

På detta sätt hoppas vi kunna bidra till en ökad branchstandard där våra elever både har stor kunskap och arbetsglädje. Ja, vi vill helt enkelt att de ska bli bäst!

Så tycker kunderna

"Det var en mycket bra utbildning.
Jag lärde mig det jag behövde lära mig, för att kunna börja jobba som hundfrisör.
 

  

Jag är väldigt nöjd!"

Ann-Christin Wikström, hundfrisörelev

bottom of page