top of page
Privatträning.jpg

Privatträning

Passar inte din hund på kurs? Jobbar du kvällstid och kan enbart träna under dagtid? Vill du få träna enskilt med fokus enbart på dig och din hund? Eller behöver du och din hund hjälp med något specifikt?


Då kan du boka privatlektioner med våra instruktörer och hundpsykologer! Vi lägger då upp en träningsplan med skräddarsydda träningstillfällen utefter just ditt/era behov.



VÅR TRÄNINGSFILOSOFI

Vi arbetar med moderna, belöningsbaserade träningsmetoder. Det innebär att vi i första hand uppmuntrar önskade beteenden för att sedan belöna och befästa dessa beteenden. 

 

Under träningstillfällena får hundägaren öva på tydlighet och tajming för att alltid vara rättvis mot hunden. För oss är det viktigt att träningen är rolig och givande för både hund och förare, då går inlärningen fort och relationen stärks! Vi är övertygade om att ju bättre relation du har med din hund, en relation som bygger på ömsesidig respekt och tillit, desto lättare kan ni kommunicera alltifrån ett lydnadsmoment till en subtil kroppssignal.

OM VÅRA PRIVATTRÄNINGAR

Du kan boka privatträning hos oss enskilt eller i mindre grupp (kanske är ni flera som vill ha hjälp med samma problem?).

Välj mellan att boka tillfällen med våra kursinstruktörer eller vår hundpsykolog. Våra kursinstruktörer hjälper dig med vardagliga problem så som koppelträning, inkallning, hälsa fint, kontakt & samarbete mm. medan vår hundpsykolog hjälper er med mer djupt rotade problem så som separationsångest, aggression, utfallsproblematik eller rädslor.

 

Träningstillfällena hålls till stor del  inomhus i vår 150 kvm stora träningshall på Södra Berget, men vi kan även hålla till utomhus, både utanför våra lokaler på Södra Berget, Gärde och i Njurunda, eller göra hembesök (vid hembesök tillkommer resersättning).

 

BOKNING

Du bokar enkelt tid via fliken "boka tid" här ovan.
 

Har du funderingar eller vill ha hjälp att boka tid? Kontakta oss!

Mail: kurser@amnishundhus.se

Träning med kursinstruktör

Hundträning

VAD VI KAN HJÄLPA DIG MED

Våra kursinstruktörer kan hjälpa er med vardagliga problem, så som koppelträning, inkallning, hälsa fint, kontakt & samarbete mm. 

De kan även hjälpa dig med träning inom olika hundsporter som nose work, rallylydnad och lydnad.

OBS! Vill du ha hjälp med träning utav moment etc. 

inom någon hundsport så kontakta isf oss innan du gör din bokning, så att vi kan rekommendera dig rätt instruktör. Detta eftersom vi har olika expertis och erfarenheter inom olika områden!

Du kan antingen boka separata tillfällen, eller lägga upp en träningsplan med uppföljningsträffar.

PRISER

1 tillfälle á 50 min: 895 kr

Paket med 3 tillfällen á 50 min: 2195 kr*

*Paketet är giltigt i 12 månader från inköpsdatum.

Så tycker kunderna

"Kursinstruktörens insats var toppen.

 

Hon är engagerad, kunnig och har en god pedagogisk förmåga samt ett sunt sätt att se på hundarnas inlärning."

Evelina Lindberg, kursdeltagare

bottom of page