top of page

Hunden Rex fick en andra chans!

Rex här nedan är en gatuhund från Ryssland. Vad han varit med om i sitt tidigare liv är svårt att veta, men han har endel ärr som vittnar om att livet kanske inte varit så lätt...


När han började på dagis på vår enhet i Njurunda så hade han bara varit hos sin nya familj några veckor.


Från början morrade han och markerade tydligt så fort någon hund kom för nära. Det var inga problem att vara i samma rum som de andra hundarna, men han ville verkligen inte ha någon för tätt inpå!

Under hans första promenad kom personalen bara 100 meter innan han satte sig och vägrade följa med, eftersom han inte kände eller litade på dem.


Godis ville han inte heller ha. Och att åka bil var det värsta som fanns.


Maria Grubb, som är dagisföreståndare på vår enhet i Njurunda, tänkte att "det här kommer aldrig att gå..."


Men hon beslutade dock att ge Rex en chans och sakta men säkert (och med en liten annorlunda inskolning där ägarna bitvis var med som stöd) började Rex till slut komma ur sitt skal!

Snart lekte han för första gången med de andra hundarna i aktiveringshagen, och följde också med hela promenaden utan att sätta sig.


Bilen är inte heller längre något problem, utan han hoppar glatt in själv.Rex är nu en fullfjädrad dagishund och är högt älskad av både personalen och de andra hundarna.


Med detta sagt vill påminna om att inte döma andra för fort, utan med lite tålamod och massor av kärlek kan resultatet faktiskt bli väldigt bra!232 visningar0 kommentarer

Liknande inlägg

Visa alla

Comentarios

Obtuvo 0 de 5 estrellas.
Aún no hay calificaciones

Agrega una calificación
bottom of page